USAs lasti ülikoolilinnakus maha professor

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee Delta State'i ülikooli linnakuni
Tee Delta State'i ülikooli linnakuni Foto: SCANPIX

USAs Mississippi osariigis lasti esmaspäeval Delta State'i ülikooli linnakus maha professor ning linnakut asuti evakueerima, politsei otsib tulistajat.

Ülikool saatis sotsiaalmeedias välja hoiatuse, milles ärgitati tudengeid püsima siseruumides ning eemal akendest pärast seda, kui linnakus märgati tegutsevat tulistajat.

«Palun asuge viivitamatult tegutsema täielikuks sulgemiseks,» kirjutati ülikooli Twitteri lehel umbes kell 11.30 (Eesti aeg kell 18.30).

Hiljem teatati ühest hukkunust ning ärgitati tudengeid jätkuvalt end peitma.

Kohaliku meedia teatel oli ohvriks ajalooprofessor Ethan Shmidt. Piirkonnas asuvad koolid olid samuti suletud ning politsei otsib tulistajat, teatas meediakanal WLBT News.

Mississippi avaliku julgeoleku ameti pressiesindaja Warren Straini sõnul pole arvatav tulistaja ilmselt enam linnakus. Ta ei täpsustanud kuidas uurijad selle järelduseni jõudsid ega kus tulistaja hetkel viibib.

Riiklikus Delta State'i ülikoolis on 3500 tudengit ning asub Jacksoni linnast umbes 200 kilomeetri kaugusel Clevelandi väikelinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles