Serbia peaminister tegi läbi valedetektori testi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serbia peaminister Aleksandar Vucic.
Serbia peaminister Aleksandar Vucic. Foto: AFP/SCANPIX

Serbia peaminister Aleksandar Vučić tegi eile vabatahtlikult läbi valedetektori testi seoses kohaliku tabloidi süüdistustega, et ta osales väljapressimisjuhtumis.

«Peaminister tegi enda algatusel läbi valedetektori testi pärast seda, kui Kurir avaldas väga tõsised süüdistused, mille ta tagasi lükkas,» ütles siseminister Nebojsa Stefanović pressikonverentsil.

Päevaleht avaldas eile Kuriri endise direktori Aleksandar Kornići poolt prokuröridele esitatud avalduse sisu. Kornić väitis, et teise tabloidi Informer juhid olid seotud väljapressimisega, mis puudutas ka Vučićit.

Vučić läks pärast seda, kui artikkel avaldati, politseisse ja otsustas teha testi.

«Valedetektor näitas, et ta (Vučić) rääkis tõtt,» ütles minister, lisades, et see tõestas, et Vučić ei kohtunud kunagi Kornićiga.

1See on tõendus selle kohta, et nende peaministrile suunatud valede eesmärk on destabiliseerida riiki, mida me kõigi vahenditega takistame,» ütles Stefanović.

President Tomislav Nikolić ja välisminister Ivica Dačić esinesid eile samasuguste avaldustega.

Kuritegelike ringkondadega seotud mees võeti eile kinni, kui teda oli viimase 24 tunni jooksul nähtud kaheksa korda peaministri Belgradi residentsi ümbruses, ütles siseminister.

Vučić sai Serbia peaministriks 2014. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles