Meedia: Kölni ahistajad filmisid toimunut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeleavaldus Kölnis linnas toimunud ahistamisjuhtumi vastu.
Meeleavaldus Kölnis linnas toimunud ahistamisjuhtumi vastu. Foto: SCANPIX

Saksa politsei pidas kinni kaks aastavahetuse pidustuste ajal Kölnis naiste ahistamises kahtlustatavat, kelle telefonidest leiti selle kohta ka videomaterjali, teatas Saksa meedia.

Saksa riiklik uudistekanal WDR teatas täna, et ööl vastu tänast pidas Kölni politsei kinni kaks uut välismaist päritolu kahtlusalust, kelle telefonidest leitud salvestustel on näha ka märatsemist ning naiste ahistamist.

WDRi andmetel leidis politsei nende juurest ka paberilipiku araabia keelest saksa keelde tõlgitud fraasidega nagu «ilusad rinnad», «ma tapan sind», «ma tahan sinuga seksida».

Saksa siseministeeriumi teatel on praeguseks tuvastatud 31 kahtlusalust, kellest 18 on asüülitaotlejad. Samas teatas ministeerium, et ühtegi seksuaalrünnakutes kahtlustatavat pole veel identifitseeritud.

Uudisteagentuuri AFP teatel on kahtlusaluste hulgas üheksa alžeerlast, kaheksa marokolast, neli süürlast, viis iraanlast ning üks iraaklane, serblane ja ameeriklane. Kaks kahtlusalust on Saksa kodanikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles