Rootsis Göteborgis on ametnikud hädas jääle joonistatud hiigelpeenisega

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
külmunud jõgi. Foto on illustratiivne
külmunud jõgi. Foto on illustratiivne Foto: Meelis Meilbaum

Rootsi suuruselt teises linnas Göteborgis teeb linnaametnikele tõsist peavalu jõejääd katvale lumele joonistatud hiigelpeenis. Linnaelanikud kurdavad sündsusetu vaate üle, kuid nõrga jää tõttu ei julge ametnikud joonistust maha pühkima minna, kirjutab Thelocal.se.

Peenisekujutis ilmus Kuningapargi jõejääle nädalavahetusel, kuid esmaspäeva õhtupoolikul oli see endiselt alles, pahandades paljusid linnaelanikke. Pargi töötajad küll püüdsid jääle minna, kuid pöördusid tagasi, kuna jää oli liiga nõrk.

«Kuna neil [töötajatel] polnud julgust jääle minna, tuleb oodata sulailmu,» tõdes pargi direktor Darko Brankovic  Aftonbladetile.

Selle, kuidas pargi töötajad üritavad peenist jõejäält kustutama minna, jäädvustas 79-aastane kohalik mees Åke Lindgren, kes jälgis toimuvat oma korteri aknast. Fotol on näha, kuidas neoonkollastes tööülikondades töötajad üritavad minna jõele, kus kohati on näha lahtist vett. Jääl ilutseb hiiglaslik, hinnanguliselt oma viie meetri pikkune peenisejoonistus.

Brankovic nentis Aftonbladetile, et ta mõistab nii neid, kelle arvates on peenisejoonistus solvav, kui neid, kelle arvates on see hullupööra naljakas.

Fotot jõejääl olevast hiigelpeenisest näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles