Ivanka Trump: ma ei pea kõiges isaga nõus olema

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivanka Trump.
Ivanka Trump. Foto: Olivier Douliery/SIPA/Scanpix

Ameerika Ühendriikide presidendi Donald Trumpi tütar Ivanka ütles täna telesaates, et võib täiesti avameelselt isaga eriarvamusele jääda.

«Ma olen siiski oma isa tütar,» ütles Ivanka, kuid lisas, et ei karda isale vastu hakata asjades, mis talle tõsiselt korda lähevad.

Valge Maja teatas märtsi lõpus, et 35-aastane esimene tütar ja tema abikaasa Jared Kushner hakkavad tööle presidendi nõunikena. Kummalgi ei ole avaliku sektori töö kogemusi, kuid kumbki ei küsi ka töö eest palka.

Ivanka Trump võttis jaanuaris osa Trumpi ja Jaapani presidendi Shinzo Abe kohtumisest, märtsis osales ta Valges Majas ümarlauadiskussioonis Saksa kantsleri Angela Merkeliga.

«Minu arvates on palju võimalusi, kuidas oma häält kuuldavaks teha,» ütles Ivanka telekanal CBSile. «Mõnel juhul tuleb protestida ja minna õhtustesse uudistesse ning rääkida ja mõista hukka iga asi, millega sa nõus ei ole. Teinekord aga saab seda teha vaikselt, otse ja leebelt,» rääkis ta.

«Nii et kui ma isaga nõus ei ole, teab ta seda. Ma väljendan end täiesti avameelselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles