Vanemad hoidsid oma poega 14 aastat vangis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Steve Parsons/Scanpix

Iisraeli politsei vabastas 14-aastase poisi, kelle vanemad olid teda väidetavalt sünnist saati terve elu keldris vangis hoidnud.

Korrakaitsjad kutsusid kohale naabrid, kes kaebasid hoonest tuleva leha üle. Politsei eeldas, et leiab keldrist laiba – selle asemel avastasid nad teismelise poisi. Mõlemad tema vanemad on kuuekümnendates eluaastates.

Uurijad jõudsid selgusele, et poisi jaoks oli ehitatud ka spetsiaalne puur, milles teda hoiti keldrist väljaspool. Kord või paar kuus lasti ta öösel õue värskesse õhku.

Tema juttude järgi Venemaalt pärit vanemad saabusid Hadera linna kaheksa aasta eest. Politseile eitasid nad toimunut ja väitsid, et pojal oli haigus, mistõttu pidi teda kinni hoidma. Üks naaber rääkis kohalikule raadiole, et oli poissi näinud läbi akna. Viimane olevat näinud välja nagu zombie mõnest õudusfilmist.

Uurijad jõudsid järeldusele, et vanemad ei tahtnud pojale viga teha ja nad lasti kautsjoni vastuv vabadusse. Poiss viidi sotsiaalkaitsjate hoole alla, kus talle tehakse läbivaatus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles