Uuring: noored jaapanlased seksivad aina vähem (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaapani mees oma seksnuku parukat kammimas.
Jaapani mees oma seksnuku parukat kammimas. Foto: BEHROUZ MEHRI/AFP/Scanpix

Jaapanis läbi viidud uuring leidis, et ligi pooltel 30ndatesse eluaastatesse jõudvatel jaapanlastel puudub seksuaalne kogemus.

43 protsenti vanuserühma kuuluvatest inimestest vastasid uurijatele, et nad on neitsid. Mõned meestest ütlesid, et nende meelest on naised hirmutavad. Üks naine avaldas aga seisukorra kohta arvamust: mehed ei vaevu vastassugupoole esindajaid kohtama kutsuda ja lihtsam on vaadata internetist pornot.

Mullu langes aasta jooksul sündinud laste arv Jaapanis esimest korda alla miljoni. Prognooside järgi väheneb praegu 127 miljoni inimesega saareriigi elanikkond aastaks 2065 ligi 40 miljoni võrra.

26-aastane koomik Ano Matsui rääksi BBCle antud intervjuus, et tal puudub enesekindlus ning ta polnud kunagi tüdrukute seas populaarne.

«Ükskord kutsusin ma tüdruku välja ja ta ütles ei. See tekitas mulle trauma,» rääkis ta. Matsui lisas: temasuguseid naisi kartvaid mehi on palju ja lihtsam on keskenduda hobidele – nagu näiteks multifilmid.

«Ma vihkan ennast, aga ma ei saa selle kohalt midagi teha,» lausus Matsui. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles