Vene politsei pidas kinni 14-aastast last kupeldada püüdnud mehe

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene politseiautod
Vene politseiautod Foto: SCANPIX

Moskva oblasti politseinikud võtsid kinni lastehaigla töötaja, kes kahtluste järgi püüdis kupeldada pedofiilile ühte 14-aastast tüdrukut.

Siseministeeriumi pressiosakonna teatel võtsid operatiivtöötajad kahtlustatava kinni erioperatsiooni tulemusel, vahendas Interfax.

Tegemist on Podolski rajoonis Klimovskis elava 48-aastase abielus mehega ja kahe lapse isaga. Kupeldamiskuulutuse riputas ta üles internetti.

Siseministeeriumi esindaja sõnul püüdis mees äritseda tüdrukuga, keda ta ise on vägistatud viimased kolm aastat ja keda ta tahtis sundida intiimteenuseid osutama raha eest.

«Kahtlustatav võeti kinni Moskva oblastis Noginski rajoonis, kui ta võttis vastu 25 000 rubla. Just nii kalliks pidas ta alaealise pakutavaid intiimteenuseid,» rääkis allikas.

Kahtlustatav tunnistas ülekuulamisel üles, et tutvus tüdrukuga interneti vahendusel, kui viimane oli vaid 11-aastane. Esimesel kohtumisel mees vägistas lapse.

Prokuratuur algatas juhtunu uurimiseks kriminaalasja paragrahvide alusel, mis puudutavad inimkaubitsemist, vägistamist ja prostitutsiooni. Kahtlustatav paigutati eeluurimisisolaatorisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles