Ryanairi lennuk hädamaandus Riia lennuväljal

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairi lennuk
Ryanairi lennuk Foto: SCANPIX

Odavlennufirma Ryanair Brüsselist Riiasse suundunud lennuk tegi täna Läti pealinnas hädamaandumise, mille eel palus piloot reisijatel palvetada.

Riia rahvusvahelise lennujaama esindaja Sarmite Bunka-Brilenoka kinnitas, et Ryanairi lennuk tegi tehniliste probleemide tõttu hädamaandumise, vahendab ERR Uudised Läti uudisteportaali.

Lennuk pidi Riia lennujaamas maanduma kell 9.20, kuid tegelikult õnnestus see alles pärast keskpäeva. Kuni selle ajani tiirutas õhusõiduk Läti pealinna kohal, et kütust kulutada.

Ühe lennukis viibinud reisija sõnul lendas lennuk Riia kohal üle tunni aja ning stjuardessid valmistasid reisijaid hädamaandumiseks ette, piloot palus aga kõigil palvetada.

Portaalis apollo.lv avaldatud info kohaselt kiilus kinni lennuki telik ning piloodid kaalusid ka võimalust teha hädamaandumine Liivi lahte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles