Berlusconi tütre sõnul peavad poliitikud pereväärtusi austama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Poliitikud peavad arvestama sellega, et avalikkus jälgib nende eraelu, ning hoidma aus pereväärtusi, leidis abieluväliste suhete tõttu skandaalidesse sattunud Itaalia peaministri Silvio Berlusconi tütar Barbara Berlusconi naisteajakirjale Vanity Fair antud intervjuus.

«Meie poliitikutelt oodatakse, et nad valitseksid hästi, aitaksid ühiskonnal õitseda ning samuti kaitsta väärtusi, mida ühiskond väljendab, ning ehk ka hoidma neid aus,» ütleb 25-aastane Barbara Berlusconi täna müüki jõudvas Vanity Fairi itaalia versioonis. «Seetõttu ma ei usu, et poliitik saab endale lubada era- ja avaliku elu vahele piiri tõmbamist.»

Patrizia D'Addario nimelise prostituudi kinnitusel veetis peaminister Berlusconi temaga öö. Lisaks väidavad Itaalia lehed, et valitsusjuhil oli suhe pesumodelli Noemi Letiziaga, kes külastas pidu tolle Sardiinia villas vaid 17 aasta vanuselt.

«Ma olin rabatud,» kommenteeris Letizia visiiti hiljuti oma teise lapse sünnitanud Barbara Berlusconi. «Mina ei külastanud kunagi eakaid mehi. Mul pole selliste psühholoogiliste sidemetega mingeid kogemusi.»

Silvio Berlusconi on neid süüdistusi aga kommenteerinud teatega, et ta pole mingi pühak ning itaallastele meeldib ta sellisena nagu ta on. Peaminister ei eita, et on D'Addariot võõrustanud, kuid samas väidab, et seksi eest talle ei maksnud. Noorukese Letiziaga Berlusconi enda jutu järgi tal suhet polnud.

Barbara Berlusconi rääkis Vanity Fairile ka oma vanemate lahutusest. «Väljapoole ei paista ära sügav piin ning see, et see puudutab neid mõlemaid,» märkis noor naine.

72-aastasel Silvio Berlusconil on kahest abielust ühtekokku viis last. Aastatel 1965-1985 oli praegune Itaalia peaminister abielus Carla Elvira Dall'Oglioga. Neil sündis kaks last – tütar Maria Elvira ja poeg Pier Silvio.

Näitlejanna Veronica Lario ja Berlusconi esimene ühine laps Barbara sündis 1984. aastal, kui mees oli ikka veel abielus oma esimese naisega. Aasta hiljem Berlusconi lahutas Dall'Ogliost. 1986. aastal sünnitas Lario talle veel tütre Eleonora ja 1988. aastal poja Luigi. 1990. aastal Berlusconi ja Lario abiellusid. Sel kevadel teatas Lario, et soovib lahutust.

Viimaste nädalate skandaalid pole eriti raputanud itaallaste poolehoidu Berlusconile. Küsitluste andmeil toetab teda jätkuvalt 49 protsenti rahvast ning tal on ka häälteenamus Itaalia parlamendi mõlemas kojas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles