Berlusconi peokorraldaja määrati koduaresti

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvio Berlusconi.
Silvio Berlusconi. Foto: AP / Scanpix

Itaalia kohus määras täna koduaresti ettevõtja, kes korraldas Itaalia peaministri Silvio Berlusconi villades väidetavalt pidusid, millest ajakirjandusse lekkisid fotod alasti külalistest.


Gianpaolo Tarantini väitel maksis ta 30 lõbutüdrukule, kes osalesid möödunud aasta septembrist 2009. aasta jaanuarini valitsusjuhi villades aset leidnud pidudel, millest sai alguse Berlusconit ümbritsev lõbutüdruku-skandaal, vahendas AFP.

Tarantini vahistati reedel Apulia piirkonna pealinna Bari lennujaamas ning võimud kahtlustavad teda uimastite salaveos.

Kohaliku meedia teatel määras kohus Tarantini koduaresti, sest kohtunike hinnangul võib mees panna toime uue kuriteo. Tarantini on juba varasemast uurimise all seoses väidetava korruptsioonijuhtumiga ning väidetava prostitutsioonile õhutamisega.

Suvel avalikustas üks Bari prostituut üksikasju ja telefonisalvestusi Berlusconi Rooma korteris veedetud öödest ning pidudest valitsusjuhi Sardiinia villas. Ajakirjandusse jõudsid ka fotod nende pidude alasti külalistest. Berlusconi sõnul pole ta lõbutüdrukutele maksnud, kuid on samas tunnistanud, et ta pole pühak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles