Austraallane peitus krokodillide eest 12 tunniks puu otsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krokodill Adelaide'i jões Darwini linnas Austraalia põhjaosas.
Krokodill Adelaide'i jões Darwini linnas Austraalia põhjaosas. Foto: AFP / Scanpix

Austraallane Stan Martell kirjeldas täna, kuidas ta oli sunnitud eelmisel nädalal 12 tunniks «koaala kombel» puuoksa külge klammerduma pärast seda, kui tema paat riigi põhjaosas madalikul kinni jäi.


Martell ütles uudistevõrgule ABC, et ta ronis puu otsa pärast seda, kui jäi eelmisel reedel Lääne-Austraalia osariigi põhjaosas asuvas ning krokodillidest kubisevas Lynne'i jões paadiga sõites magama ning avastas ärgates, et paat on puu alla kinni jäänud ja veega täitunud, vahendas AFP.

«Ronisin nii kõrgele, kui sain, ja lihtsalt istusin seal öö läbi nagu koaala,» ütles ta. «Olin krokodillide pärast pisut ettevaatlik. Nägin kohe enda ümber kaht krokodilli - üks oli suur, teine umbes 10 jala (kolme meetri) suurune. Ma ei tahtnud kusagile ujuda, nii et ma lihtsalt istusin seal, vaadates oma paati ja mõeldes, et ma ei suuda uskuda, et see kõik aset leiab.»

Martell ütles, et päästjad leidsid ta järgmisel hommikul pärast seda, kui ta käivitas oma satelliittelefoni ja raadiomajaka.

Kohalik vanemkonstaabel John Kazandsis ütles, et ehkki Martell nägi vaid kaht krokodilli, «oli neid vee all ilmselt palju rohkem».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles