Berlusconi abikaasa tahab lahutuse eest hiigelsummat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvio Berlusconi ja Veronica Lario-Berlusconi
Silvio Berlusconi ja Veronica Lario-Berlusconi Foto: AP / Scanpix

Silvio Berlusconi lahutust taotlev naine Veronica Lario nõuab oma abikaasalt elatusrahaks väidetavalt 43 miljonit eurot aastas (672,8 miljonit krooni) ehk kolm ja pool miljonit kuus (54,7 miljonit krooni), kirjutab Times Online.


Berlusconi on nõudmist nimetanud mõõdutundetuks ja pakub ise umbes 200 000-300 000 eurot kuus (3,1-4,6 miljonit krooni. Lario nõutud summa olevat ajalehe Corriere della Sera sõnul vajalik, et naine saaks oma praegust elustiili jätkata.

53-aastane Lario on oma mehest 20 aastat noorem. Lahutusplaanidest andis ta meediale teada maikuus, väites, et ei saa enam olla koos mehega, kes külastab pidevalt alaealisi. See oli viide Berlusconi soojale sõprusele 18-aastase modelli- ja näitlejahakatise Noemi Letiziaga, kellele Itaalia peaminister aprillis sünnipäevaks kullast teemantidega kaelakee kinkis.

Lario sõnul on Berlusconi ka seksisõltlane. Peaminister eitab alaealistega suhtlemist, kuid pole suutnud oma suhet Letiziaga ka selgitada.

Berlusconil on Larioga kolm last ja eelmise abikaasa Carla Dall'Oglioga kaks. Kõik lapsed on juba täisealised. Tema varandust hinnatakse 5-8 miljardile eurole (78-125 miljardit krooni).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles