Berlusconi murdis rünnakus ninaluu

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väidetavalt vaimuhaiguse tõttu viimased kümme aastat ravil viibinud 42-aastane Massimo Tartaglia, kes eile peaministrit ründas.
Väidetavalt vaimuhaiguse tõttu viimased kümme aastat ravil viibinud 42-aastane Massimo Tartaglia, kes eile peaministrit ründas. Foto: Reuters / Scanpix

Itaalia skandaalse peaministri Silvio Berlusconi arsti kinnitusel murdis valitsusjuht eilses rünnakus ninaluu ja kaks hammast.


73-aastase Berlusconi ihuarsti Aberto Zangrillo sõnul viidi lõhkise ülahuulega peaminister eile San Raffaele haiglasse, kus talle tehti ka mitu õmblust. Berlusconi jääb täna hommikuni haiglasse ja vajab ka mitmenädalast taastusperioodi, vahendas BBC News.

«Minuga on kõik korras,» ütles peaminister Itaalia uudisteagentuuri ANSA vahendusel.

Eile pidas Berlusconi Milanos oma toetajatele kõnet, kui väidetavalt vaimuhaiguse tõttu viimased kümme aastat ravil viibinud 42-aastane Massimo Tartaglia teda väikese suveniirkujukesesga ründas, vahendas AFP.

Väidetavalt eelnes rünnakule sõnavahetus skandaalide keskmesse sattunud värvika peaministri ja tema kriitikute vahel, kes nimetasid valitsusjuhti klouniks.

End Itaalia poliitika Jeesus Kristuseks nimetanud Berlusconi jaoks on lõppev aasta möödunud raskelt. Lisaks eraelulistele probleemidele kahtlustatakse teda otsesidemetes Sitsiilia kurikuulsa maffia Cosa Nostraga.

Oktoobris võttis Itaalia kõrgeim kohus peaministrilt puutumatuse, kuna leidis, et valitsusjuhti õigusemõistmise eest kaitsev seadus on põhiseadusega vastuolus.

Korruptsioonis süüdistatud Berlusconi peab nüüd kohtu ette astuma. Tema peaministritooli on kõikuma löönud ka tema ümber lahvatanud lõbutüdruku-skandaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles