Putin soovis Berlusconile kiiret paranemist

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin ja Silvio Berlusconi.
Vladimir Putin ja Silvio Berlusconi. Foto: RIA No­vosti / TopFoto / SCANPIX

Venemaa Föderatsiooni valitsujuht Vladimir Putin soovis oma rünnakus viga saanud Itaalia kolleegile Silvio Berlusconile kiiret paranemist.


«Peaminister Vladimir Putin avaldas toestust Itaalia valitsusjuhile Berlusconile seoses tema ründamisega ja soovis talle kiiret paranemist,» teatas valitsusjuhi pressiteenistus Interfaxi vahendusel.

helistas esmaspäeval oma rünnakus viga saanud Itaalia kolleegile Silvio Berlusconile ning soovis talle kiiret paranemist, teatas valitsuse pressiteenistus.

Eile Milano keskväljakul oma toetajatele kõnet pidanud Berlusconit ründas väidetavalt vaimuhaige mees, kes väikse Duomo katedraali kujutava suveniirikujukesega valitsjuhile näkku lõi.

Berlusconi arsti kinnitusel murdis valitsusjuht rünnakus ninaluu ja kaks hammast, lisaks tehti katkise ülahuulega peaministrile mitu õmblust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles