Loomaaias lahti pääsenud tiigrid tekitasid paanika

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
India ametnikud kandmas Guwahati loomaaias puurist rahva sekka lipsanud tiigrit.
India ametnikud kandmas Guwahati loomaaias puurist rahva sekka lipsanud tiigrit. Foto: AFP / Scanpix

10 000 ehmunud külastajat evakueeriti laupäeval India kirdeosas loomaaiast, kui seal pääsesid puurist välja inimeste sekka kaks kuninglikku Bengali tiigrit.


Assami osariigi suurima linna Guwahati loomaias puhkenud paanikas keegi vigastada senistel andmetel ei saanud, vahendas AFP.

Tiigrid avasid värava ja hiilisid välja ajal, mil nende hooldajad desinfitseerisid puuri. Külastajaid hakati kohe evakueerima. Tiigrite nägemine endi seas pani nii mõnegi neist elu eest jooksma.

Loomaaiapidaja sõnul kiskjad õnneks linnatänavatele minna ei üritanud: üks suurtest kassidest leiti lebamas loomaaias asuva basseini ääres, teine tabati kohe pärast seda. Mõlemad uimastati.

Guwahati loomaaed on India kirdeosa suurim. Nädalavahetusel oli sinna tulnud palju peresid ja õpilasi. Samas paigas sattus kolme aasta eest tiigriroaks üks 50-aastane mees, kes ronis üle barjääri, et loomi lähemalt pildistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles