Saudi prints ei tahtnud oma assistenti tappa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud peksab oma teenrit Bandar Abdulazizi hotelli liftis. Kujutis turvalindilt.
Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud peksab oma teenrit Bandar Abdulazizi hotelli liftis. Kujutis turvalindilt. Foto: PA Wire/Press Association Images

Oma assistendi tapnud Saudi Araabia printsi Saud Abdulaziz Bin Nasser Al Saudi advokaat teatas esmaspäeval Londonis, et tema klient võttis kuriteo omaks, kuid väidab, et ei teinud seda tahtlikult.

Printsi vastu käib kohtuasi Londoni keskkriminaalkohtus Bandar Abdulazizi mõrvamise eest ühes Londoni hotellis veebruaris, vahendab CNN

Mehe advokaat John Kelsey-Fry teatas kohtule, et tema kaitsealune ei tahtnud Abdulazizi tappa ning seetõttu pole tegu mõrvaga.

Abdulaziz suri pärast tõsist peksmist, mis põhjustas mehe aju paistetuse ning tekitas mõrad ribidesse ja kaela. Mehe näol, kõrvadel ja kätel olid lisaks hammustusjäljed. Surma põhjusena tuvastati kägistamine.

Al Saud viibis veebruaris oma assistendiga puhkusel Euroopas. Abdulaziz oli printsi hea sõber ning mehed jagasid isegi hotellituba.

Tunnistajate sõnul olid mõlemad mehed välimuse järgi geid. Nad käisid ka koos poodlemas.

Advokaat lükkas selle väite ümber.

Prokurör Jonathan Laidlawi sõnul on juhtum jätkuvalt segane ning olevat kummaline, et prints ise küsimustele vastama ei soostu. Lisaks rõhutas prokurör, et prints ootas tunde, enne kui oma kaaslase tapmisest teada andis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles