Lapsega reisija sai lennujaamatöötajalt hoobi näkku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk, mil lennujaamatöötaja rusikas tabas lapsega reisijat.
Hetk, mil lennujaamatöötaja rusikas tabas lapsega reisijat. Foto: twitter

Prantsusmaal Nice`i lennujaamas ütles ühe lennujaamatöötaja kannatlikkus pärast pikka segadust üles ja ta virutas hoobi mehele, kes oli tulnud küsima lennu hilinemise kohta, vahendab The Washington Post.

Pärast 13 tunni pikkust ootamist, üle saja pahura ja väsinud reisija kaebusi ning mähkmete otsalõppemist juhtus nii, et ühe lennujaamatöötaja närv katkes, ja mees, kes tuli küsima lennu viibimise kohta, sai hoobi näkku.

Hetk, mil lennujaamatöötaja rusikas tabas mehe põske, mõned sentimeetrid sülelapsest eemal, on viimane näide kurikuulsatest lennundusjuhtumitest.

Mees, kes langes lennujaamatöötaja rünnaku alla, pidi lendama Nice`ist väljuval easyJet lennul 2122 Lutoni lennujaama Londonis.

Reis, mis oleks pidanud võtma kaks tundi, venis tehnilise rikke tõttu üle poole ööpäeva pikkuseks.

Ühe teise reisija, Arabella Arkwrighti sõnul ei olnud lennufirma töötajatel ka vastuseid reisijate küsimustele ning ootesaalis istuvad inimesed pidid leppima täieliku teadmatusega.

Pärast 13 tundi kestnud ootamist kõlas viimaks pardumiskutse, kuid väravas tekkis taaskord tõrge.

Kui last kandev mees pöördus lennujaamatöötajalt selle põhjuste kohta pärima, ütlesid töötaja närvid üles ja mees sai lihtsalt rusikahoobi näkku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles