Merkeli partei läheneb valimistele uuenduslikult (1)

Martin Kutti
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa kantsler Angela Merkel pidamas kõnet #fedidwgugl Hausi ruumides, taustaks Saksamaa tugevat majandust demonstreeriv hiiglaslik süda.
Saksamaa kantsler Angela Merkel pidamas kõnet #fedidwgugl Hausi ruumides, taustaks Saksamaa tugevat majandust demonstreeriv hiiglaslik süda. Foto: Michael Kappeler/AP/Scanpix

Kuna Angela Merkeli juhitav Kristlik-Demokraatlik Liit (CDU) on Saksamaal järjest võimul olnud juba 12 aastat, võib populaarsuse hoidmine ja uute ideedega inimeste paelumine keeruliseks muutuda. 

Nendele Liidupäeva valimistele läheneb kantsleri partei varasemast teisiti. CDU avas Berliini kesklinnas kuni valimispäeva õhtuni kõigile huvilistele oma ruumid, kuhu pärast turvakontrolli läbimist on teretulnud kõik külastajad.

Kunagise tehnikapoe ruumidesse on paigaldatud kaks suurt ekraani, kus jookseb interaktiivne informatsioon selle kohta, mida CDU viimase 12 aasta jooksul eri valdkondades teha on suutnud ja mida tulevikuks kavandatakse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles