Soomlane Las Vegase tapatalgute keskmes: üleval korrusel üürgas alarm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Las Vegase muusikafeslivalil leidis eile õhtul aset USA ajaloo ohvriterohkeim massitulistamine.
Las Vegase muusikafeslivalil leidis eile õhtul aset USA ajaloo ohvriterohkeim massitulistamine. Foto: John Locher/AP/Scanpix

Las Vegase muusikafestivali lähistel, kus eile õhtul leidis aset massitulistamine, viibib ka soomlasi, vahendab Soome meedia.

Iltalehti andmeil on üks neist Las Vegases pokkeriturniiril osalenud Jussi Heikelä koos oma elukaaslase Jenni Alexandrovaga.

«Sõime just õhtust, kui meid keldrikorrusele saadeti. Tulistamine oli siiani kuulda,» ütles Helsingin Sanomatele Alexandrova, kes viibis tulistamise ajal Mandalay Bay hotellist kaheksa kilomeetri kaugusel asuvas Bellagio-nimelises majutusasutuses.

«Inimesed nutavad. Ma ei tea, kui kaua meid siin hoiakse,» sõnas naine.

Ka Heikelä postitas eile õhtul Instagrami, et ta viibib Bellagio hotelli keldris, samas kus ülalkorrusel üürgab alarm, teatades, et temaga on kõik korras.

Las Vegase Wynni luksushotellis toimuval pokkeriturniiril, mis toimub lõpeb homme, mängivad ka soomlased Sara Chafak ja Jorma Vuoksenmaa.

Las Vegases tööreisil viibiv väljaande Raimond peatoimetaja Tero Salonen rääkis HS-iga Mandalay Bay hotellist paari kilomeetri kaugusel asuvast The Venetia hotellitoast.

«Kuulsin politseiautode sireene ja siis nägin juhuslikult televiisorist, mis on juhtunud. Praegu kästakse kõiki peatänava ääres asuvates hotellides peatuvaid inimesi püsida oma tubades ja sealt mitte lahkuda,» rääkis Salonen.

«Näen hotelliaknast otse peatänavale. Seal liigub vaid mõni inimene, tavaliselt on aga tänav rahvast täis. Kõigi hotellide ees on alarmsõidukid, mille tuled vilguvad.»

Tema Mandalay Bay hotellis ööbinud töökaaslane teatas vahetult peale tulistamist Facebooki kaudu: «Kümne minuti eest kustutati kogu majas tuled ja inimestel kästi pikali heita.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles