Trumpile keskmist sõrme näidanud naine vallandati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trumpile keskmist sõrme näitav naine.
Trumpile keskmist sõrme näitav naine. Foto: twitter.com

Eelmisel kuul Donald Trumpi autokolonnile keskmist sõrme näidanud naine sai pärast jäädvustuse populaarseks muutumist sule sappa.

Endine turundusmeeskonna Akima LLC liige Juli Briskman oli parajasti rattaga sõitmas, kui temast möödus presidendi autokolonn, mis transportis Trumpi golfiväljakult tagasi Valgesse Majja.

«Mu sõrm väljendas seda, mida tunnen. Ma olen vihane ja frustratsioonis,» sõnas kaks korda kolonnile sõrme näidanud Briskman.

Pärast seda kui jäädvustus sellest internetis kulutulena levima hakkas, otsustas naine oma tööandjale teo üles tunnistada.

«Ma eeldasin, et see jõuab lõpuks ikka minu ettevõtteni,» selgitas ta.

Ettevõte teatas Briskmanile, et naine rikkus firma sotsiaalmeedia koodeksit ja otsustas ta vallandada.

Briskman oli töötanud firma turundusosakonnas veidi üle poole aasta. Ta lisas, et ei ole tegelikult inimene, kes tavaliselt keskmist sõrme viibutaks.

«Tervishoid [reform] ei saa heakskiitu aga sa üritad seda seestpoolt õõnestada. Viissada inimest satub Vegases kuulirahe alla aga sa ei tee selles suhtes midagi. Valgete ülemvõimu pooldajad peavad suure rongkäigu ja vigastavad mitut inimest Charlottesville`is ja sa nimetad neid headeks inimesteks,» jagas Briskman oma arvamust Trumpi käitumise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles