Iisraeli väed tapsid Gazas kaks palestiinlast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haavatud palestiinlase evakueerimine Gaza sektori piiri lähistel.
Haavatud palestiinlase evakueerimine Gaza sektori piiri lähistel. Foto: IBRAHEEM ABU MUSTAFA/REUTERS/Scanpix

Gaza sektori piirialal puhkesid täna kokkupõrked palestiinlastest noorukite ja Iisraeli sõdurite vahel, hukkunud on kaks palestiinlast, teatas Gaza tervishoiuministeerium.

«Zakaria al-Kafarneh (24) suri pärast lasku rindkerre Jabaliast idas (Põhja-Gazas),» teatas tervishoiuministeeriumi pressiesindaja avalduses. «Teine mees, kelle isik on veel teadmata, suri kokkupõrgetes Gaza Cityst idas,» lisas ametnik.

Haavata sai veel kuus palestiinlast, kellest ühe seisund on tõsine, teatas ministeerium. Sajad meeleavaldajad kähmlesid Iisraeli sõduritega mitmes Gaza sektori piiripunktis.

Pärast USA avaldust Jeruusalemma tunnustamise kohta Iisraeli pealinnana 6. detsembril on regioonis vägivallas hukkunud üheksa palestiinlast. Neist seitse on hukkunud kokkupõrgetes sõduritega ja kaks Iisraeli õhulöökide tagajärjel Gazas.

Värsked USA presidendi Donald Trumpi vastased meeleavaldused puhkesid täna nii Läänekaldal, Gaza sektoris kui ka väiksemal määral Jeruusalemmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles