Trump hakkab jagama libauudiste auhindasid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump.
Donald Trump. Foto: Carolyn Kaster/AP/Scanpix

Kogu presidendiametis veedetud aasta jooksul peavoolumeediat rünnanud USA president Donald Trump hakkab väljastama «valeuudiste» auhindasid.

«Ma kuulutan välja AASTA KÕIGE VALELIKUMA JA KORRUMPEERUNUMA MEEDIA AUHINNAD esmaspäeval kell 17. Auhinnad jagatakse ebaaususe ja halva ajakirjanikutöö eest Valeuudiste Meedia erinevates kategooriates. Püsige lainel!» kirjutas Trump Twitteris.

Pole teada, kuidas president kavatseb pretsedenditu peavoolumeediat mustava žesti läbi viia. Juba novembris mängis Trump mõttega anda valeuudiste auhinnad väljaannetele, mis on tema presidendiaega «vääralt» kajastanud.

«Me peaks korraldama võistluse, milline kanalitest, Foxi kõrvale jättes, on teie lemmikpresidendi suhtes (mina) lisaks CNN-ile kõige valelikum, korrumpeerunum või poliitiliselt kallutatud,» teatas Trump sotsiaalmeedias.

Trump on korduvalt nimetanud administratsiooni suhtes kriitilisi artikleid libauudisteks ja süüdistanud ajakirjanikke seotuses Demokraatliku Parteiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles