Kreml: lääne vaenuavaldused jätkuvad ja sellega arvestatakse (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin (vasakul) ja peaminister Dmitri Medvedjev.
Venemaa president Vladimir Putin (vasakul) ja peaminister Dmitri Medvedjev. Foto: Alexei Druzhinin / AP/Scanpix

Vene presidendi pressisekretär Dmitri Peskov ei välistanud lääne väidetavat Venemaa vastu suunatud vaenulikkust ka edaspidi.

«Ma ei räägiks tormist. Ebasõbralikud, võiks isegi öelda ründavad ilmingud Venemaa suhtes jätkuvad,» vastas Peskov täna ajakirjaniku küsimusele, kas võib öelda, et torm

Dmitri Peskov.
Dmitri Peskov. Foto: Sergey Guneev / Sputnik/Scanpix

läks Venemaast mööda, arvestades, et lääne raketilöök Süüriale osutus ühekordseks sündmuseks ja USA lükkas sanktsioonide kehtestamise edasi.

Ta märkis, et mitmesugustest pealinnadest, eriti aga Washingtonist kostab erinevaid avaldusi. «Avalduste valik on väga lai ja need ei võimalda tulla mingile ühtsele järeldusele, mida silmas peetakse. Seepärast ma ei räägiks mingitest tormidest,» ütles Peskov.

Peskov sõnas: «On aset leidnud ebasõbralikkuse nähte, need jätkuvad ja neid ei saa välistada ka tulevikus, arvestades mõningaid teatavaid ennustamatuid mõjureid. Meie jaoks on need tegelikkus, millega töötame, lähtudes eelkõige omaenda huvidest.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles