Video: reidil Armeenia parlamendisaadiku koju leiti relvi, sõdurite toitu ja tiiger

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reid Manvel Grigoriani koju.
Reid Manvel Grigoriani koju. Foto: Youtube

Reidil saadikupuutumatuse kaotanud erukindrali Manvel Grigoriani koju leiti hulgaliselt tulirelvasid, toitu ja muud Armeenia sõduritele mõeldud varustust, kuid lisaks ka vanade autode kollektsioon ja lemmikloomana peetav tiiger.

Endine kaitseminister ja Mägi-Karabahhi sõja veteran Grigorian on olnud mõjukas nõuandja kaitseküsimustes ja endise presidendi Serž Sagrsjani Vabariikliku Partei liige. Kuid Grigoriani on pikalt kimbutanud korruptsioonikahtlused.

Vabariikliku Partei ametnikud olid algselt marus, kuuldes 16. juunil toimunud politseireidist Grigoriani koju. Kuid riikliku julgeoleku filmitud videost piisas, et Grigorianilt parlamendihääletusel saadikupuutumatus võtta.

Salvestusel on näha, kuidas Grigorian on kokku kuhjanud relvi, laskemoona, toitu, aluspesu ja muud Armeenia sõduritele vajalikku varustust.

Samuti leiti Grigoriani kodust pakke, mis olid mõeldud Mägi-Karabahhis teenivatele sõduritele. Mõned neist sisaldasid ka rindejoonel võitlevatele sõduritele saadetud kirjasid nende lastelt.

Riiklik julgeolekuteenistus leidis ka tiigritele, karudele ja muudele metsloomadele mõeldud purgitoitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles