Komisjon: Juncker koperdas tippkohtumisel närvivalu tõttu (13)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker (keskel) vajab kolmapäeval NATO tippkohtumise galaõhtusöögile minnes tuge Hollandi peaministrilt Mark Ruttelt (esiplaanil) ning Ukraina presidendilt Petro Porošenkolt (Junckeri taga).
Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker (keskel) vajab kolmapäeval NATO tippkohtumise galaõhtusöögile minnes tuge Hollandi peaministrilt Mark Ruttelt (esiplaanil) ning Ukraina presidendilt Petro Porošenkolt (Junckeri taga). Foto: AP/Scanpix

Euroopa Komisjoni presidendi Jean-Claude Junckeri koperdamine ja komistamine NATO tippkohtumisel Brüsselis oli tingitud närvivalu hoost, vahendas ERR.

«President kannatas kolmapäeval iseäranis valusa ishiase hoo käes, millega kaasnesid krambid,» teatas komisjoni pressiesindaja Margaritis Schinas briifingul. «President on ise korduvalt avalikult öelnud, et ishias mõjutab tema võimet kõndida,» ütles esindaja.

«Ma arvan, et see on enam kui maitsetu, et osa meediast üritas luua solvavaid pealkirju, kasutades selleks ära president Junckeri valu. Ma ei arva, et see on elegantne ja ma ei arva, et see on õiglane,» ütles Schinas, kes viitas meedias levinud teooriatele, et Junckeri hädade põhjuseks oli alkoholi liigtarbimine.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles