Moskva kardab kahe naise surma järel kohvrimõrvarit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üksik kohver.
Üksik kohver. Foto: Emilio Morenatti / AP/Scanpix

Venemaal Moskvas on vähem kui kuu jooksul avastatud kahe mustadesse kohvritesse peidetud naise surnukehad. Kardetakse, et Venemaa pealinnas võib tegutseda sarimõrvar.

Moskva politsei avastas ohvrite kehad hüljatud kohvritest kahe erineva juhtumi käigus. Ekspertidel pole kummalgi juhul õnnestunud välja selgitada surma põhjust. Detektiivid kahtlustavad, et tegemist võib olla noori naisi jahtiva  «kohvrimõrvariga», sest kolmenädalase vahega aset leidnud juhtumid on häirivalt sarnased.

Hukkunud naiste isikud pole teada.

Viimatise kohvri avastas reedel Kagu-Moskvast Ljublinost suure ostukeskuse lähedalt jalgrattur.

Naine oli paljas, kuid kohaliku meedia teatel ei viita miski sellele, et teda oli vägistatud. Arvatakse, et ta on 18-25-aastane ning tema seljal on suur krooni kujutav tätoveering.

Esimene ohver leiti 8. augustil Edela-Moskvast Vorontsovski pargi mänguväljaku lähedale jäetud kohvrist. Vene juurdluskomitee ametniku Julia Ivanova sõnul polnud tema kehal mingeid nähtavaid vigastusi.

Mõlema juhtumi puhul on algatatud mõrvajuurdlus, hoolimata sellest, et surma põhjust pole politseil õnnestunud välja selgitada.  «Hetke kaalutakse kõiki võimalikke versioone. Mõned selged kokkulangevused on väga häirivad,» ütles üks Moskva politseinik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles