Perthi äärelinna majast avastati viis surnukeha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asutraalias Bedfordis asuv maja, kust leiti viis surnukeha.
Asutraalias Bedfordis asuv maja, kust leiti viis surnukeha. Foto: RICHARD WAINWRIGHT/EPA/Scanpix

Austraalias Perthi äärelinnas avastatud viie surnukeha hulka kuuluvad ka lapsed ja naised, ütles politsei esindaja Paul Steele, lisades, et piirkonna julgeoleku pärast ei muretseta, vahendab BBC.

Steele’i sõnul avastati surnukehad Bedfordi piirkonnas asunud majast pärast seda, kui üks mees külastas kohalikku politseijaoskonda. 20ndates mees viibib vahi all. Hetkel pole teada, kas ohvrid on kõik ühe perekonna liikmed.

Politsei esindaja sõnul üritavad sündmuskohal viibivad uurijad hetkel välja selgitada sündmuste käiku.

Juulis esitati ühele 19-aastasele mehele süüdistus Perthi äärelinnas Ellenbrookis aset leidnud kahe lapse ja nende ema mõrvas. Kuu enne seda leiti seitse surnukeha Perthist 280 kilomeetrit lõunas asuvast Osmingtonist.

Tegu oli ohvriterohkeima massitulistamisega Austraalias 1996. aastast. Politsei hinnangul tappis Osmingtoni elanik Peter Miles oma kuus sugulast ning võttis seejärel elu ka endalt. Hukkunute hulka kuulus tema neli lapselast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles