Woodwardi raamat Trumpist müüs avanädalal 1,1 miljonit eksemplari

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Uuriva ajakirjaniku Bob Woodwardi raamat "Hirm: Trump Valges Majas" müüs esimese nädalaga 1,1 miljonit eksemplari, teatas kirjastaja Simon & Schuster teisipäeval.

USA presidendi Donald Trumpi valitsuse hingeelust rääkiv raamat müüs ainuüksi müüki tulemise esimesel päeval ehk 11. septembril 900 000 eksemplari, teatas kirjastaja. Arv hõlmab raamatu trüki-, heli- ja digiversioone.

Simon & Schuster pole oma 94-aastase ajaloo vältel ühtegi raamatut nii suures koguses müünud. Nõudluse tõttu pidi firma hiljuti raamatut 10. korda trükkima hakkama.

"On ainult üks sõna, millega saab kirjeldada "Hirmu" müüginumbreid, ja see sõna on "tohutu"," ütles kirjastaja president Jonathan Karp.

Karpi sõnul on avaldamisõigused seni müüdud 24 riiki.

Raamat edestas avanädalal Michael Wolffi teost "Fire and Fury", milles samuti kajastati Trumpi valitsuse telgitaguseid. Seda jaanuaris avaldatud raamatut osteti avanädalal üle miljoni eksemplari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles