Vägistati ja tapeti: india tüdruk langes pereliikmete julmuse ohvriks (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistele osaks saava seksuaalvägivalla vastu avaldatakse Indias sageli meelt, aga tulemusteta.
Naistele osaks saava seksuaalvägivalla vastu avaldatakse Indias sageli meelt, aga tulemusteta. Foto: RAJAT GUPTA / EPA / Scanpix

Indias grupivägistati 12-aastane tüdruk vendade ja onu poolt, pärast vägistamist kägistati tüdruk surnuks ja raiuti maha tema pea.

Võimudele anti tüdruku kadumisest teada pärast seda, kui ta õigel ajal koolist koju ei jõudnud. Uurimise käigus leiti tema peata surnukeha ja edasine juurdlus paljastas, et enne tädi poolt surnuks kägistamist ja tema pea maharaiumist vägistati tüdruk vendade ning onu poolt.

Väidetavalt röövis tüdruku tema enda vend ja toimetas ta seejärel onu koju. Seal vägistati tüdruk onu, veel ühe täiskasvanud mehe ja vendade poolt. 

Pärast vägistamise ohvriks langemist ähvardas tüdruk pöörduda politseisse, seepeale otsustas tüdruku tädi ta surnuks kägistada. Siis raiuti sirbiga maha tema pea ja surnukeha visati lagedale põllule.

«Kaks politseiametnikku kogusid tõendeid ja salvestasid lähedaste ütlusi,» rääkis meediale juurdlusest politseinik Amit Sanghi. «Kui kõik oli kogutud, saime aru, et ta vägistati ja tapeti vendade ning onu poolt. Vahistasime onu ja ühe vendadest.»

Teist venda otsitakse veel taga.

India seksuaalvägivalla juhtumid on sageli maailma šokeerinud. 2016. aasta andmetel leidis riigis iga päev aset üle saja vägistamisjuhtumi. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles