Helsingis sai roolijoodiku põhjustatud avariis viga 5 inimest

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politseinik alkomeetriga
Soome politseinik alkomeetriga Foto: www.poliisi.fi

Soome pealinnas Helsingis sai ööl vastu tänast roolijoodiku põhjustatud liiklusõnnetuses viga viis inimest, neist kaks raskelt.


Õnnetus juhtus kella 2.45 ajal Kaivokatul raudteejaama lähistel, vahendas YLE.



1984. aasta sündinud naise juhitud auto põrutas tagant otsa ülekäiguraja ees peatunud autole, mis saadud hoobi tõttu sõitis otsa kahele jalakäijale.

Mõlemad jalakäijad said rakselt viga, samuti ka ülekäiguraja ees seisnud autos kaassõitjana viibinud inimene. Kergemaid vigastusi sai ka kaks roolijoodiku auto viibinud inimest.

Õnnetuse põhjustanud auto ületas valvekaamera andmete järgi kiirust. Alkomeetri järgi oli autot juhtinud naisel, keda politsei teab juba varasemast ajast, 2-promilline joove.

Roolijoodik toimetati haiglasse, kus vereanalüüsi põhjal püütakse välja selgitada, kas lisaks alkoholile oli ta tarvitanud ka mingeid narkootilisi aineid.

Õnnetuse põhjustanud auto polnud läbinud tehnilist ülevaatust, selle juht oli kunagi varem jäänud ilma oma lubadest.

Politsei pidas naise kinni, kahtlustades teda liiklusohutuse rikkumises, auto juhtimises ebakaines olekus, auto juhtimises ilma juhiloa olemasoluta ning viiele inimesele vigastuste tekitamises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles