AK Soomlasi üllatas peaministri osutumine tavaliseks nooreks naiseks (3)

Berit Nuka
, toimetaja
Copy
Tänavu kevadtalvel pani ajakiri Time Soome valitsusjuhi Sanna Marini tulevikuliidritest kõneleva numbri kaanele. Pildil ajakirjad Helsingis raamatupoes. 
Tänavu kevadtalvel pani ajakiri Time Soome valitsusjuhi Sanna Marini tulevikuliidritest kõneleva numbri kaanele. Pildil ajakirjad Helsingis raamatupoes. Foto: Roni Rekomaa/imago Images/scanpix

Koos pandeemiamurede leevenemisega Soomes näib olevat soov elu nautida haaranud ka valitsusjuhti Sanna Marinit, mis aga on pannud nii mõnegi ajakirjaniku ja ka poliitiku parteikaaslase sotside ridadest kukalt kratsima: kuidas küll reageerida avastusele, et peaminister on noor naine nagu iga teine?

Pärast kevadel palju kära tekitanud arutelusid, kas Marin ikka kasutas oma ametiresidentsis hommikusöögihüvitist sihipäraselt, on üha selgemaks saanud, et Soome tervishoiukriisist läbi lootsinud 35-aastast peaministrit enam siidikinnastes ei kohelda.

Küll jääb avalikkusele ette tema innukas jooksuharrastus, küll sotsiaalmeedias jagatud killud isiklikust elust või pisukese vimkaga postitused. Aga seegi, et koroonapiirangute leevenedes on Marin veetnud sõpradega aega baaris, käinud kontsertidel või pidanud ametikodus pidusid. Yle väitel sahistatakse sotside ridades, et peaminister on muutunud.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles