Interpol täiendas Madeleine McCanni andmeid uue pildiga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madeleine'i vanemad Kate ja Gerry McCann uue pildiga, millel on väikelapse näojooni arvutiga muudetud umbes selliseks, nagu ta praegu võiks välja näha.
Madeleine'i vanemad Kate ja Gerry McCann uue pildiga, millel on väikelapse näojooni arvutiga muudetud umbes selliseks, nagu ta praegu võiks välja näha. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline politseiagentuur Interpol täiendas täna oma kadunud isikute andmeid Madeleine McCanni kohta seoses Scotland Yardi avaldatud arvutipildiga sellest, kuidas tüdruk praegu võib välja näha.

McCann jäi 3. mail 2007 Portugali kuurortis kadunuks, kui tema vanemad sõpradega õhtust sõid ning teda ei ole enam nähtud, hoolimata Briti ja Portugali politsei agarast uurimisest.

Eelmisel kuul avaldasid Briti uurijad uue pildi, millel on väikelapse näojooni arvutiga muudetud umbes selliseks, nagu ta praegu võiks välja näha. Kui tüdruk on elus, saab ta laupäeval üheksa-aastaseks.

Uus pilt on lisatud kogu maailmas levitatud teadaandele, mis manitseb politseinikke tähelepanelikud olema.

Nn kollast teadet levitatakse kogu maailmas kadunud inimeste, eriti alaealiste leidmiseks, teatas Interpol. Kõik, kellel on teavet selle juhtumi kohta, peaksid võtma ühendust kohaliku politsei või Portugali võimudega, lisas agentuur.

McCanni vanemad Kate ja Gerry McCann ütlesid eelmisel nädalal, et loodavad endiselt oma tütre leida ja kutsusid Portugali võime uue informatsiooni valguses juurdlust jätkama.

Scotland Yard teatas eelmisel kuul, et juurdluse läbivaatus tõi päevavalgele 195 uurimisvõimalust, kuid Portugali võimude kinnitusel ei anna need alust juurdluse jätkamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles