Texase autoõnnetuses hukkus 13 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Texases vastu puid sõitnud Ford F-250.
Texases vastu puid sõitnud Ford F-250. Foto: SCANPIX

USA lõunaosariigis Texases sai vähemalt 13 inimest surma ja kümme vigastada, kui ülekoormatud pikap Beclairi lähedal maanteelt välja sõitis ning puudesse põrutas, ütlesid ametivõimud.

Goliadi maakonna šerifi uurijad püüavad välja selgitada, mis põhjustas sõiduki õnnetuse. Veel ei ole tuvastatud kõikide hukkunute nimesid ja vanuseid, vahendas ABC News.

Texase julgeolekuosakonna esindaja Gerald Bryant ütles AP-le, et ta nägi surmasaanute seas ka kahte last. «See on kõige suurem arv inimesi, mida ma olen kunagi ühes sõiduautos näinud ja ma olen politseinik olnud 38 aastat,» lisas Bryant.

Valge Ford F-250 oli eile õhtul teel põhja, kui sõitis teelt välja ja vastu kahte puud. Kõik 23 inimest olid ennast pressinud sõiduki juhikabiini ja kasti.

Kuus hukkunud isikut olid ikka veel pikapis, kui päästetöötajaid õnnetuskohale jõudsid, sõnas Bryant. Ta lisas, et mitmel pääsenud ohvril olid eluohtlikud vigastused. Nad viidi San Antonio, Victoria ja Corpus Christi haiglatesse.

«See ei ole kindel, kas ohvrid oli ebaseaduslikud immigrandid, aga see on võimalik,» ütles Bryant ning lisas, et piirivalvurid aitavad uurijaid nii palju kui võimalik.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles