Berlusconi: armastus võidab viha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendile edu sooviv jalgpalliklubi AC Milan toetajate plakat Milanos San Raffaele haigla juures, kus Berlusconi viibib.
Presidendile edu sooviv jalgpalliklubi AC Milan toetajate plakat Milanos San Raffaele haigla juures, kus Berlusconi viibib. Foto: AFP / Scanpix

Pühapäeva õhtul rünnaku ohvriks langenud Itaalia peaminister Silvio Berlusconi tänas täna haiglavoodis heasoovijaid, vahendas uudisteagentuur AFP.


«Tänud kõigile neile, kes saatsid mulle toetavaid ja sõbralikke soove. Ütlen teile kõigile, et jääge rahulikuks ja rõõmsaks. Armastus võidab alati viha ja kadeduse,» teatas paranev peaminister.



Berlusconile on lisaks itaallastele head paranemist soovinud ka teiste Euroopa riikide liidrid ja paavst Benedictus XVI.


73-aastane Berlusconi sattus haiglasse pärast seda kui teda ründas pühapäevaõhtusel meeleavaldusel Milanos metallist suveniiriga 42-aastane mees, kes murdis peaministri ninaluu ja kaks hammast.

Haiglast lubavad arstid jõudsalt paraneval Berlusconil lahkuda homme, kuid täie jõuga tööle ei tohi ta asuda enne paari nädalat. Itaalia valitsusjuht on muu hulgas juba teatanud, et ei lähe Kopenhaageni kliimakonverentsile.

Berlusconi ründaja Massimo Tartiglia saatis peaministrile vabanduskirja ja nimetas oma tegu mõtlematuks ja argpükslikuks. Vahi alla võetud Tartiglial on varem olnud probleeme vaimse tervisega.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles